Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Daarom Tuintegelstunter:

    De goedkoopste betontegels Laagste prijs verzending - NERGENS LAGER! Per vrachtwagen direct aan huis geleverd Binnen 5-7 werkdagen geleverd
  • Hoge klanttevredenheid

Betontegels 50x50, verreweg de meest verkochte betontegel. Deze beton tegel is erg populair vanwege zijn lage prijs. Ondanks de lage prijs is de betontegel 50x50 een prima product.

50x50 tegel met meerdere diktes en kleuren

De budgettegel 50x50 wordt gemaakt in verschillende diktes en kleuren. Het meest populair zijn de beton tegels 50x50x4 in het zwart. De 4cm dikke betontegels zijn vooral geschikt voor terrassen en paden die niet teveel belast worden. Wil je toch het zekere voor het onzekere kiezen, dan raden wij aan om voor een dikkere betontegel 50x50 te kiezen. Twijfel je over welke dikte geschikt is voor jouw situatie? Neem dan even contact met ons op, dan helpen we je verder!


Direct betontegels 50x50 bestellen:
Bezig met laden...

Witte uitslag

De beton tegel 50x50 kan witte uitslag (kalkuitbloei) vertonen. Meer informatie over kalkuitbloei kun je vinden op de pagina kalkuitbloei. Wil je een product waar minder kalkuitbloei op ontstaat, maar wat wel betaalbaar is? Kijk dan eens hier!

Snelle levering

De beton tegel 50x50, kunnen we binnen een week bij je thuis leveren. Ook een spoedbestelling is geen probleem, neem hier voor wel even contact met ons op. Meer informatie over de levering kun je vinden op de pagina transport. 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.