Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
In deze categorie vind u verschillende soorten klinkers, waaltjes, dikformaten en terrastegels. Een ding hebben ze allemaal gemeen; ze hebben een facet en afstandhouder. Bestrating met facet leent zich zeer goed voor het realiseren van een functionele tuin.

Bestrating met een facet

Deze bestrating is ook bekend onder de naam ongetrommelde bestrating. Het prijsniveau van onze ongetrommelde bestrating ligt ongeveer tussen de €9,50 en €16,50. De meest gangbare kleuren van deze ongetrommelde betonstenen zijn antraciet en grijs. De bestrating is niet geïmpregneerd en bestaat uit beton en kleurstof. Wij kunnen de ongetrommelde stenen of klinkers binnen een week bij je thuis bezorgen. Voor meer informatie over dit product, of over de verwerking ervan kun je contact met ons opnemen.

Direct ongetrommelde bestrating bestellen: 


Waalformaat
Waalformaat
Dikformaat
Dikformaat

Praktische rechtlijnige bestrating

Klinkers, waaltjes en dikformaten met een facet vind je terug in met name trottoirs, pleinen en opritten, maar het is natuurlijk aan jou om te bepalen welke ondergrond je wilt verharden. Er is echter geen soort sierbestrating die praktisch en stevig is als de bestrating met facet. Bestrating met facet is namelijk erg sterk en dus uitermate geschikt om er voertuigen op te parkeren. Voor een terras met een chique uitstraling kijkt je bij onze goedkope siertegels.

Dankzij het facet is de ongetrommelde bestrating bestand tegen een stootje. Als je tijdens het verwerken van straksteen per ongeluk een hoekje eruit stoot, dan blijf je dit altijd zien. Doe je dit met een ongetrommelde steen dan valt dit veel minder op!

Ongetrommelde bestrating van diverse merken

Ons assortiment ongetrommelde bestrating betrekken wij van meerdere fabrikanten. Zo verkopen wij klinkers van zowel Excluton als Kijlstra. De reden dat wij dit doen is eigenlijk heel simpel; Combinaties maken. Wij hebben gemerkt dat veel mensen naast hun luxere terrastegels, klinkers op hun oprit willen hebben. Het kwam vaak voor dat siertegels van de ene fabrikant, met de klinkers van een andere fabrikant werden gecombineerd, dit leidde tot dubbele bezorgkosten. Om dit te voorkomen hebben wij ervoor gezorgd dat we van meerdere fabrikanten, kwalitatief hoogwaardige bestrating met facet kunnen leveren.


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.