Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

20x30x4 60plus Soft Comfort

Op zoek naar een 20x30 steen die netjes moet blijven? Dan zit je met de 20x30x4 60 plus soft comfort van Excluton altijd goed! Door de geïmpregneerde toplaag neemt deze tuintegel minder gauw vocht en vuil op. Hierdoor is het product makkelijker schoon te maken! Bekijk hieronder de complete serie 60plus 20x30x4 soft comfort stenen van Excluton.
 


Geen producten aanwezig

20x30 stenen van Excluton

De 20x30 stenen uit de fabriek van Excluton worden in een aantal verschillende varianten gemaakt. De goedkoopste, en minst behandelde steen is de Puras 20x30. Hierop volgt de  Terras-steen 20x30, dan de 20x30 soft comfort (in 4cm en 6cm dikke variant) en dan de 60plus soft finish. Zo heb je een ruime keuze uit Excluton 20x30 stenen, waarvan de 60plus varianten het meest populair zijn.

60plus serie Excluton                    

De 60plus serie van Excluton is inmiddels enkele jaren op de markt, en sinds de start ontzettend populair. Dit heeft te maken met de goede prijs kwaliteit verhouding. De 60plus tegels van Excluton staan bekend om het onderhoudsvriendelijke karakter. Door de nette afwerking met behulp van een impregnant (soft comfort) of beschermcoating (soft finish) zijn deze beide 60-plus series van Excluton, makkelijker in het onderhoud.

Niet schoonmaken met een hogedrukspuit

De 60plus 20x30 stenen van Excluton moet je niet schoonmaken met een hogedrukspuit. De 60plus stenen zijn juist onderhoudsvriendelijk vanwege de fijn verdichte toplaag. Ga je met een hogedrukspuit deze tegels schoonmaken, dan maak je de toplaag grover en meer open. Hierdoor zal het product veel sneller vuil en algen opnemen, en dus moeilijker schoon te maken zijn. Wij adviseren dus altijd om de 60plus stenen van Excluton regelmatig schoon te vegen en goed bij te houden. Hierdoor hoopt het vuil zich niet op, en is grof materieel niet nodig.
60plus 20x30 soft comfort en soft finish
De 60plus 20x30 soft comfort en soft finish van Excluton zijn te bekijken in onze Outdoor Store (2000m2) in IJsselmuiden. Hier presenteren we meer dan 4000 soorten sierbestrating, geven we je persoonlijk advies, kun je gratis parkeren, en doe je inspiratie op in onze showtuinen.
We zijn van 8 tot 8 geopend van maandag tot vrijdag. Op zaterdag zijn we tot vier uur geopend. We hepen je graag met goed advies, dit kan ook op afspraak. We zien je graag terug aan de Spoordwarsstraat 27 in IJsselmuiden, centraal in Nederland.
 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.