Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

60plus 50x100 Soft Comfort

Ben je opzoek naar een gave grootformaat tegel die jouw tuin echt groter laat lijken? Dan is de 60plus 50x100 soft comfort van Excluton, dé tegel die je zoekt. Voorzien van een geïmpregneerde toplaag, onderhoudsvriendelijk, strak design én lichtgewicht vergeleken met andere 50x100 tegels!
Bekijk hieronder het complete assortiment.
 


Geen producten aanwezig

60plus 100x50 comfort tegels van Excluton

Sinds het succes van de 80x40 soft comfort tegels in 2016, heeft Excluton besloten om in 2017 deze tegel in nog twee grotere varianten aan te bieden. Dit jaar zijn de formaten 100x50 én 60x120 daarom nieuw in het Excluton soft comfort assortiment. Deze grootformaat tegels zijn uitgevoerd met de geïmpregneerde 60plus soft comfort deklaag. Alle voordelen hiervan vertellen we hieronder.

100x50 soft comfort ; de voordelen             

De soft comfort deklaag is voorzien van een impregnant. Hierdoor is de tegel beter beschermt dan een gewone betontegel. Dit zorgt voor meer schoonmaakgemak, vocht en algen groeien immers minder goed vast in deze tegels. Deze beschermlaag is geïmpregneerd (erin aangebracht) in plaats van gecoat (erop aangebracht). Hierdoor is deze 60plus tegel ondanks de beschermlaag niet glimmend.
Je moet de tegels één voor één pakken, zonder over elkaar heen te schuren. Daarnaast zijn deze tegels niet geschikt om af te trillen. Heb je vragen over de aanleg? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij staan van 8 tot 8 voor je klaar.
60plus 50x100 tegels soft comfort Excluton
Als speciaal geselecteerde Excluton topdealer, kun je in onze Outdoor Store (2000m2) in IJsselmuiden genoeg inspiratie opdoen. Weet zeker dat je de juiste keuze maakt, en kom de 60plus 100x50 tegels live voelen en bekijken aan de Spoordwarsstraat 27 in IJsselmuiden. Hier staan we doordeweeks van 8 tot 8 voor je klaar met persoonlijk advies.
Dit persoonlijke advies ook thuis ervaren? Chat of bel met onze deskundige adviseurs!
 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.