Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Excluton 60x120 60plus Soft Comfort tegels

De 60x120 soft comfort tegels van Excluton zijn op dit moment de grootste tegels die je in rechthoekig formaat kunt verkrijgen. Heb je een erg diepe tuin, en wil je deze graag breder laten lijken? Dan zijn de 60x120 soft comfort tegels van Excluton hier ideaal voor! Bekijk hieronder ons complete assortiment Excluton 60x120 60plus soft comfort tegels.
 


Geen producten aanwezig

De voordelen van de 60x120 soft comfort tegels

De voordelen van de 60x120 soft comfort tegels, zitten vooral in de 60plus geïmpregneerde toplaag van deze tegels. Deze matte toplaag zorgt voor een betere verdichting van de tegel. Hierdoor hebben algen en mossen meer moeite om zich aan deze 60plus 60x120 tegels te hechten. Excluton maakt de 60plus tegels in 2 varianten; de soft comfort variant én de soft finish variant. De soft comfort staat bekend om de matte deklaag, de soft finish om de glanzende, beschermende deklaag.

De nadelen van de 60x120 60plus soft comfort

De 60x120 soft comfort tegels zijn van een heel groot formaat. Hierdoor zijn de tegels erg zwaar. Daarnaast zijn deze tegels maar 4cm dik om het gewicht te beperken. Echter, dit kan wel voor extra breuk zorgen. Wij raden dus aan om minimaal 5% extra te bestellen.

60plus soft comfort van Excluton: Een schot in de roos

Toen Excluton in 2015 de 60plus series lanceerde, bleek dit direct een schot in de roos. Steeds meer mensen zijn opzoek naar bestrating waarvan de prijskwaliteit verhouding goed met elkaar in balans is. Excluton is er voor de trendbewuste klant, die graag een tegel wil waarmee de tuin voor een aantal jaren trendy is.
60plus van Excluton, soft finish of soft comfort, wat kies jij?
Als je op zoek bent naar de 60 plus tegels van Excluton, dan kun je kiezen uit twee varianten. Kies je voor de prima beschermde 60plus soft comfort, of ga je liever voor een tegel met excellente bescherming; de soft finish variant. Hier zit natuurlijk een prijsverschil in, maar de verschillen willen we je graag uitleggen!
60plus tegels 60x120 live bekijken
Ben jij erg benieuwd hoe deze tegel eruitziet? In onze Outdoor Store in IJsselmuiden hebben wij de Excluton 60plus soft comfort serie ruim gepresenteerd! Weet zeker dat je een goede keus maakt, en bezoek onze winkel! We zijn geopend van 8 tot 8, en op zaterdag van 8 tot 4. Je vindt ons aan de Spoordwarsstraat 27 in IJsselmuiden.
 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.