Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

60plus 60x60 Leisteen Soft Comfort

Een natuurlijke look in jouw tuin, met de voordelen van een mooi afgewerkte siertegel? Kies dan de 60plus 60x60 Leisteen soft comfort tegels van Excluton. Perfect afgewerkt, onderhoudsvriendelijk én mooi om te zien. Kies hieronder de 60x60 60plus soft comfort tegel die jij zoekt!
 


Geen producten aanwezig

60x60 leisteen soft comfort tegels van Excluton

Toen Excluton in 2015 begon met betontegels met een leisteen-profiel, had niemand kunnen bedenken dat dit zo’n groot succes zou worden. Vanwege de combinatie van het natuurlijke profiel, met de voordelen van beton, bleek deze tegel een gat in de markt de zijn. In 2017 heeft Excluton daarom dan ook de tegels in een verbeterde versie (3.0) uitgebracht. In de soft comfort serie wordt deze prachtige tegels aangeboden. Dit biedt voordelen qua schoonmaken (beschermimpregnant) en zorgt voor een fijne deklaag aan je voeten. Kortom; ook dit jaar kan dit niet anders dan een groot succes zijn!

60x60 leisteen tegels van Excluton

Deze betontegels met leisteenprofiel zijn uitgevoerd in een 4cm dikke variant. Hierdoor is deze tuintegel voor een 60x60 terrastegels gemakkelijk aan te leggen. Je dient wel rekening te houden met het profiel tijdens het aanleggen. Zo moet je de tegels één voor één pakken, zonder over elkaar heen te schuren. Daarnaast zijn deze tegels niet geschikt om af te trillen. Heb je vragen over de aanleg? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij staan van 8 tot 8 voor je klaar.

60plus serie Excluton

De 60plus tegels van Excluton zijn van goede kwaliteit als je dit vergelijkt met het bedrag dat je hiervoor betaalt. De tegels zijn namelijk voorzien van een nette afdichting door middel van een 60plus impregnant. Hierdoor neemt deze tegel minder vocht op, en is deze bij groene aanslag wat makkelijker schoon te maken. Houd wel rekening met het leisteenprofiel, hier wil wel eens wat makkelijker vuil in blijven liggen.

De 60x60 leisteen tegels niet schoonmaken met een hogedrukspuit

De 60plus leisteen tegels zijn voorzien van een soft comfort impregnant. Dit houdt in dat de toplaag van deze tegels beter verdicht is. Hierdoor nemen deze tegels minder gauw vuil en algen op. Houd er wel rekening mee dat je tegels buiten liggen, en dus sowieso groen zullen worden. Enkel zorgt deze deklaag er wel voor dat algen en mossen makkelijker te verwijderen zijn dan bij een onbehandelde tegel. Je mag deze tegels niet schoonmaken met een hogedrukspuit. Hierdoor zou de leisteen 60plus sneller slijten, en niet makkelijk schoon te houden zijn. Ga er dus goed mee om, en maak geen gebruik van een hogedrukspuit. Je kunt deze tegels beter regelmatig vegen en schoonhouden.
60plus 60x60 leisteen tegels soft comfort Excluton
Als speciaal geselecteerde Excluton topdealer, kun je in onze Outdoor Store (2000m2) in IJsselmuiden genoeg inspiratie opdoen. Weet zeker dat je de juiste keuze maakt, en kom de 60plus Leisteen 60x60 tegels live voelen en bekijken aan de Spoordwarsstraat 27 in IJsselmuiden. Hier staan we doordeweeks van 8 tot 8 voor je klaar met persoonlijk advies.
Dit persoonlijke advies ook thuis ervaren? Chat of bel met onze deskundige adviseurs!
 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.