Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Kera Twice keramische tegels Excluton

Ben je opzoek naar keramische tegels die net zo gemakkelijk zijn te leggen als traditionele tuintegels? Maak dan kennis met de Kera Twice Keramische tegels van Excluton. De voordelen van Keramische tegels voor buiten, gecombineerd met het gemak van traditionele tuintegels. Bekijk hieronder het complete assortiment.
 


Geen producten aanwezig

Keramiek met beton onderlaag? De kera twice keramische buitentegel is anders!

De keramische buitentegels Kera Twice van Excluton, zijn niet voorzien van een gewone beton onderlaag. Ze zijn afgewerkt met een onderlaag van cement met gerecyclede restkeramiek. Hierdoor is deze tegel lichter dan een keramische tuintegel met onderlaag én ook nog eens goed voor met milieu.

Kera Twice, een nieuwe keramiek innovatie van Excluton

De Kera Twice van Excluton is een opvolger in de serie van Keramische tegels met onderlaag. Waar Excluton in 2015 de keramische tegel Quite Light Paving introduceerde, hebben ze dit in 2016 opgevolgd met de Kera Connect. In 2017 heeft Excluton hier de Kera Twice aan toegevoegd. Een lichtgewicht 60x60 tegel die makkelijk zelf te leggen is.

Kera Twice; de voordelen van keramiek

De voordelen van keramiek zijn inmiddels algemeen bekend. De keramische tegels zijn krasvrij, kleurvast, maatvast, en ontzettend onderhoudsvriendelijk. Door de enorm goede verdichting nemen de tegels nauwelijks vocht op, en blijven ze goed te onderhouden! Het nadeel hiervan is echter wel dat hier langer vocht op blijft staan na een regenbui.
Kera twice live ontdekken in onze Excluton showtuinen in onze Outdoor Store (2000m2)
In onze Outdoor Store vind je aparte Excluton showtuinen waar onder andere de Kera twice vanaf maar 2017 zichtbaar is. Weet zeker dat je een goede aankoop doet, en bezoek onze Outdoor Store in IJsselmuiden.  Met meer dan 4000 soorten helpen we je met het maken van de beste keus.
Maak gebruik van professioneel persoonlijk advies, van mensen die weten waar ze over praten.
We staan doordeweeks van 8 tot 8 voor je klaar. Op zaterdag zijn we geopend van 8 tot 4. Je vindt ons aan de Spoordwarsstraat 27 in IJsselmuiden.
 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.