Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Kera Connect Keramische buitentegels Excluton

Wil je de voordelen van een keramisch terras, maar niet teveel moeten nadenken over de aanleg? Kies dan voor de kera connect, de makkelijk te verwerken keramische buitentegels van Excluton.
Deze keramische tegels voor buiten zijn met één klik te verbinden. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor een dakterras of gewoon terras. Bekijk hieronder ons assortiment Kera Connect tegels van Excluton.
 


Geen producten aanwezig

Kera connect; klik en klaar

Door de eenvoudige drager waarop deze tegels bevestigd zijn, kun je deze keramische terrastegels makkelijk in elkaar klikken. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor een stevige verbinding op bijvoorbeeld een dakterras of balkon. De drager is waterdoorlatend, hierdoor voorkom je dat je terras kapotvriest.

Kera connect tegels van Excluton

De kera connect tegels zijn licht van gewicht. Hierdoor zijn ze zeer gemakkelijk te leggen. Het is belangrijk dat de onderbaan vrij is van obstakels. Hierdoor kun je de tegels perfect strak verwerken. Door de lichte drager blijven de tegels los op het zand liggen. Door verbinding liggen deze kera connect tegels strak verwerkt. Sluit ze op met een opsluitband, en je bent klaar!
 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.