Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Woodstone 60x60 tegels Excluton

Wil jij een plankeneffect creëren in jouw tuin? Dan zit je met de Woodstone 60x60 tegels van Excluton goed. Deze onderhoudsvriendelijke tegels zijn uitgevoerd in een zwarte kleur. Een accenttegel door de structuur, zónder een opvallende kleur. Dit is waar de Woodstone tegels voor staan. Durf jij het aan? Mix en Match dit houtlook patroon in jouw tuin, en creëer extra sfeer!
 


Geen producten aanwezig

Woodstone 60x60 terrastegels met coating

De woodstone tegels van Excluton zijn voorzien van een xummum beschermlaag. Deze beschermlaag wordt door Excluton aangebracht om vocht en vuilaanhechting te verminderen. Hierdoor is deze terrastegel makkelijk schoon te houden.

Houtlook tegels van Excluton

Ga je zelf deze terrastegels met houtlook motief van Excluton aanleggen? Dat is goed te doen! Door het vernieuwde design zijn deze tegels maar 4 centimeter dik. Hierdoor zijn deze houtlook woodstone tegels lichter dan de gemiddelde 60x60 tegel, en toch sterk genoeg voor een terras of tuinpad. Houd met de aanleg rekening met de houtlookstructuur op deze tegels. Sleep deze tegels niet over elkaar heen om beschadigingen aan het reliëf te voorkomen.

Woodstone en Stonewood houtlook tegels live bekijken in onze Outdoor Store (Centraal in Nederland)

Ben je opzoek naar terrastegels met een houtlook uiterlijk? Van Excluton bieden we je de Stonewood Noviton, en de Woodstone 60x60 tegels aan. In onze Outdoor Store in IJsselmuiden (+2000m2) bieden we nog veel meer verschillende soorten houtlook tegels aan.
We helpen je graag met het kiezen van de juiste houtlook tegel! We zijn doordeweeks van 8 tot 8 bereikbaar. Op zaterdag van 8 tot 4. We geven je ook graag goed advies in de winkel! Kom langs aan Spoordwarsstraat 27 in IJsselmuiden. Gratis parkeren, scherpe prijzen én goed advies!
 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.