Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Betontegels Excluton;  De beste betontegels van Nederland

Als je je orienteert via internet vraag je je wellicht af waarom de betontegels van Excluton duurder zijn dan de betontegels van andere merken. Dat heel logisch! De betontegels van Excluton zijn behandeld met een impregnant en kalkuitbloei verminderd minder. Hierdoor vormen deze tegels de top van de betontegels!
 


Geen producten aanwezig

Zachte afwerking

Door de strakke afwerking en beter verdichting van deze betontegels zorgt Excluton ervoor dat de betontegels uit de Excluton Collectie zachter afgewerkt zijn. Vergeleken met de standaard betontegels van de andere fabrikanten is deze betontegel van Excluton met recht ook als siertegel toe te passen!

Verschillende maten, betontegels 60x60 en 50x50

De betontegels van Excluton zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten. Zo kun je de 60x60 betontegel krijgen in een 4 centimeter dikke uitvoering. Ideaal als je de tegel zelf wilt gaan aanleggen! Daarnaast kun je in de 50x50 variant ook nog kiezen tussen een 4 en 5 centimeter dikke versie. Afhankelijk van hoe zwaar je de tegels gaat belasten kun je hier de dikte van de betontegels op afstemmen.

Verschillende randafwerkingen

De betontegels van Excluton zijn verkrijgbaar in verschillende randafwerkingen. Je hebt de MF betontegels en de ZF betontegels. MF staat voor ‘met facet’. Aan deze tegel is een schuine rand toegevoegd. Hierdoor is de tegel minder vatbaar voor breuk aan de randen bij het zakken van je bestrating. Het nadeel daarvan is echter wel dat in de randen sneller vuil blijft liggen.
Ga je juist voor een superstrak resultaat? Kies dan de betontegels ZF. Deze zijn uitgevoerd zonder grof facet en hebben een minieme randafwerking. Hierdoor is een strak resultaat gegarandeerd.
Betontegels Excluton LIVE bekijken in onze Outdoor Store in IJsselmuiden (2000m2)
Naast de betontegels van Excluton vind je in onze Showtuinen in IJsselmuiden ook betontegels van de bekendste Nederlandse en Belgische merken. Je weet dus zeker dat je slaagt!
We zorgen dat je goed advies krijgt, scherpe prijzen krijgt, en zeker bent van een goede aankoop. Voel en ervaar de nieuwe tuintegels om een goede aankoop te doen. We zijn van maandag tot vrijdag geopend van 8u tot 20u. Op zaterdag zijn we open van 8u tot 16u. Je vindt ons aan de Spoordwarsstraat 27 in IJsselmuiden. Wil je een VIP-afspraak? Ook dat is mogelijk. Bel ons daarvoor op 038-3333379.
 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.