Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
De abbeystones van Excluton zijn al jarenlang te vinden in de Nederlandse tuinen. Nog steeds wordt dit product heel veel verkocht in Nederland. Als marktleider in Sierbestrating spreken wij uit ervaring. De Abbeystones van Excluton zijn getrommeld waardoor ze een natuurlijker uiterlijk hebben dan een gewone betonsteen. Hieronder vind je meer informatie over abbeystones. Mocht je vragen hebben over Abbeystones, dan beantwoorden we die graag!

 Geen producten aanwezig


Abbeystones wildverband

De abbeystones van Excluton zijn ook verkrijgbaar in een wildverband. Wanneer je jouw tuin wat speelser en romantischer wilt inrichten is een wildverband hier erg geschikt voor! Al onze Abbeystones Wildverband stenen kun je vinden op deze pagina: Abbeystones wildverband 

Abbeystones aanbieding

Wij bieden de Abbeystones van Excluton altijd aan voor scherpe prijzen. wil je gebruik maken van een aanbieding dan kan dat altijd bij grote hoeveelheden. Heb je meer dan 40m2 nodig? Neem dan even contact met ons op. Wij maken dan een mooie abbeystones aanbieding

Abbeystones zomerbont

Wanneer je een warmrode bestrating in je tuin wilt, kies dan voor de abbeystones zomerbont. De abbeystones zomerbont zijn een goede basis voor een warme, romantische tuin. 
 

Abbeystones toscaans

Met de abbeystones toscaans creeer je heel gemakkelijk een zuid-europese sfeer in je tuin. Houd je van de oranje en gele tinten van de zuid-europese gebieden? Dan is de abbeystones toscaans echt een aanrader. 
 

Abbeystones zwart

Abbeystones zwart vormen een goede basis voor je tuin. De abbeystones zwart zijn neutraal zwart van kleur, en hebben een verouderd getrommeld effect. Wanneer je een boeren-effect in je tuin wilt creeren zijn de abbeystones zwart precies wat je zoekt. 

Abbeystones Excluton

De abbeystones van Excluton zijn de bekendste trommelstenen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Deze trommelstenen worden al jarenlang door Excluton geproduceerd en zijn niet uit het straatbeeld weg te denken. 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.