Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
informatie getrommelde waalformaat Informatie
Abbeystones van Excluton zijn gebaseerd op de stenen die vroeger rondom kloosters en abdijen lagen. Dit product is getrommeld. Dit houdt in dat de hoeken en randen bewerkt zijn om zo een natuurlijk uiterlijk aan de steen te geven. Abbeystones wildverband bestaat uit de maten: 20x20, 20x30, 30x40x6. Deze maten zijn ook afzonderlijk van elkaar verkrijgbaar.
Prijs waalformaatPrijsniveau
Het prijsniveau van het abbeystones wildverband ligt niet hoog. Je bent voor maximaal €16.20 per vierkante meter al klaar, en hebt daarmee een kleurrijke steen in je tuin liggen. De reden dat de prijs van dit product niet hoog is, is dat het product uit beton met een kleurstof bestaat. De steen zal in de loop der tijd wel een ietwat verkleuren, maar daar is de prijs ook naar. Kortom; een kleurrijke sier-/opritsteen voor weinig geld. 

zomer terras steenLekker buiten zitten
Het  abbeystones wildverband heeft een egaal oppervlak, dit zorgt ervoor dat je met tuinmeubilair, zonder wippen op dit terras kunt zitten. Als je gaat BBQ'en moet je er wel rekening mee houden dat je geen vet morst. De abbeystone is namelijk niet heel uitgebreid behandeld tegen vetopname, en je kunt dus vlekken veroorzaken. Maar vlekken zijn natuurlijk gewoon te voorkomen door niks te morsen!
 


Geen producten aanwezig

 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.