Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Daarom Tuintegelstunter:

    De goedkoopste betontegels Laagste prijs verzending - NERGENS LAGER! Per vrachtwagen direct aan huis geleverd Binnen 5-7 werkdagen geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
Betontegels 30x30, iedereen kent ze wel. Deze tegels worden vaak gebruikt als trottoir tegels, ook wel stoeptegels genoemd. De 30x30 betontegel is erg makkelijk te tillen, en is daarom een veelvuldig gebruikt product.

Betontegels 30x30 in meerdere kleuren en diktes

De betontegel 30x30 wordt gemaakt in verschillende diktes en kleuren. Het meest populair is de beton tegel 30x30x5 in het grijs. Ook is de trottoirtegel in het zwart / antraciet verkrijgbaar.

Direct betontegels 30x30 bestellen:


Geen producten aanwezig

Kalkuitbloei op beton

De beton tegel 30x30 kan kalkuitbloei vertonen. Meer informatie over kalkuitbloei kunt u vinden op de pagina kalkuitbloei. Heeft u hier nog meer vragen over? Neem contact met ons op via 064-3240015 of via info@tuintegelstunter.nl

Betontegel 30x30 met facetrand

De betontegel 30x30 is standaard voorzien van een facetrand, ook wel vellingkant genoemd. Dit is een schuin randje aan de tegel. Dit accentueert en geeft de tegels wat meer uitstraling. Tevens zijn ze minder kwetsbaar voor beschadigingen aan de randen. 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.