Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Daarom Tuintegelstunter:

    De goedkoopste betontegels Laagste prijs verzending - NERGENS LAGER! Per vrachtwagen direct aan huis geleverd Binnen 5-7 werkdagen geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
Betontegels 60x40, al jarenlang bekende betontegels in de Nederlandse  tuinen. Veel mensen kennen deze beton tegel omdat ze meestal bij de oplevering van nieuwbouwwoningen worden gebruikt als opritsporen. De betontegel 60x40 is een prima tegel voor iemand die geen standaard vierkante tegel wil gebruiken. De 60x40 tegel is rechthoekig, en doet daarom wat minder gauw aan een trottoir denken.

Voorzien van facetrand

De betontegel 40x60 wordt standaard gemaakt met een facetrand. Dit wordt ook vaak een vellingkant genoemd. De vellingkant is gemaakt om de kans op beschadigen aan de randen van de tegel te verkleinen. Ook accentueert de vellingkant elke 60x40 tegel.

Direct betontegels 60x40  bestellen:


Geen producten aanwezig

Onderhoud  en witte uitslag

 De beton tegel 60x40 kan kalkuitbloei (witte  uitslag) vertonen. Meer informatie over kalkuitbloei kun je vinden op de pagina kalkuitbloei. Wil je een product waar minder kalkuitbloei op ontstaat, maar wat wel betaalbaar is? Kijk dan eens bij onze siertegels. Deze producten zijn meestal voorzien van een extra toplaag waardoor de siertegel minder kalk uitstoot. Onze 60x40 betontegels zijn niet voorzien van zo'n toplaag. Dit zorgt er ook voor dat je de tegel iets vaker zult moeten schoonmaken.

Snelle levering

De beton tegel 60x40, kunnen we binnen een week bij je thuis leveren. Ook een spoedbestelling is geen probleem, neem hier voor wel even contact met ons op. Meer informatie over de  levering kun je vinden op de pagina transport. 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.