Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Daarom Tuintegelstunter:

    De goedkoopste betontegels Laagste prijs verzending - NERGENS LAGER! Per vrachtwagen direct aan huis geleverd Binnen 5-7 werkdagen geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
Betontegels 60x60, net als de betontegel 50x50 is deze terrastegel erg populair vanwege zijn lage prijs. Ondanks de lage prijs is ook de betontegel 60x60 een prima product!

Betontegel en witte uitslag

De betontegel 60x60 vertoont bij aankoop meestal witte uitslag. Deze witte uitslag wordt ook wel kalkuitbloei genoemd. Veel mensen vinden deze kalkuitbloei niet erg mooi, en kiezen daarom liever voor een tegel waar je dit niet / veel minder op tegenkomt. Zo'n tegel hebben wij, naast deze betontegel 60x60, ook in ons assortiment. Het prijsverschil tussen deze betontegel, en de wat minder kalkuitbloei gevoelige designtegel is niet zo groot! U kunt de designtegel 60x60 hier bekijken.
Meer informatie over het verschil tussen de betontegel en de designtegel kunt u ook telefonisch aanvragen. De designtegel is een tegel met extra kleurstoffen in de toplaag, waardoor de designtegel veel langer zijn kleur behoudt. 


Direct betontegels 60x60 bestellen:


Geen producten aanwezig

Verkrijgbaar met & zonder facetrand

De betontegel 60x60 is verkrijgbaar met en zonder een facetrand. Ga je voor een strakker resultaat, dan is de tegel zonder facetrand geschikt. Wil je de tegels allemaal afzonderlijk accentueren, en minder kwetsbaar voor beschadigingen aan de randen hebben, kies dan voor een tegel 60x60 met facetrand.

Levering per vol pak

De beton tegel 60x60, kunnen we binnen een week bij je thuis leveren. De levering van dit product kan alleen per vol pak. Wil je 60x60 tegels per 2stuks bestellen, dan is het misschien goedkoper om naar deze design terrastegel te kijken.  


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.