Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Daarom Tuintegelstunter:

    De goedkoopste betontegels Laagste prijs verzending - NERGENS LAGER! Per vrachtwagen direct aan huis geleverd Binnen 5-7 werkdagen geleverd
  •  
  • Hoge klanttevredenheid
  •  

De betontegel is een klassieker. Strak, simpel en functioneel. Betontegels kunnen een terras of pad door die functionaliteit een gestileerd uiterlijk geven. De tegels zijn in diverse basiskleuren leverbaar en passen zo in elk tuinplan.

Goedkope betontegels

Deze goedkope betontegels zijn van uitstekende kwaliteit. Je kunt ze al bestellen vanaf €9,45 p/m2. De meest gangbare kleuren van deze betonstenen zijn antraciet en grijs. De tegels zijn verder niet behandeld en bestaan uit beton en kleurstof. Je kunt direct online betontegels bestellen en binnen 1 week laten bezorgen bij je thuis. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.
 

Direct betontegels bestellen:

Kies hieronder betontegelformaat:


Betontegels-30x30
Betontegels 30x30
Betontegels-50x50
Betontegels 50x50
Betontegels-60x40
Betontegels 60x40
Betontegels-60x60
Betontegels 60x60
Betontegels-Excluton
Betontegels Excluton


Bezig met laden...

Betrouwbare en tijdloze bestrating

Betontegels vind je terug in met name trottoirs, pleinen, terrassen, maar het is natuurlijk aan jou om te bepalen welke ondergrond je wilt verharden. Er is echter geen soort sierbestrating die tijdloos is als de betontegel. Voor een terras met een chice uitstraling kijkt u bij onze goedkope siertegels.

Dankzij het onbehandelde oppervlak zijn betontegels beter schoon te houden dan bijvoorbeeld grindtegels, omdat ze vlak zijn afgewerkt. Dit maakt de gladde tegels tijdloos en functioneel.

Betontegels met of zonder facet

Je kunt beton tegels bestellen met of zonder facet. Dit facet is een schuin randje aan de toplaag van de betontegel. Dit accentueert en geeft de tegels wat meer uitstraling dan betontegels zonder facet. Al is dit wel de meest strakke oplossing.

Betontegels bestellen in diverse afmetingen

Onze goedkope tegels zijn in verschillende groottes te bestellen. Een populair betontegel formaat is 50x50 cm, maar ook het een slagje groter, de 60x60 wordt veel gebruikt. Voor ons maakt het niet uit, we leveren u naar wens goedkope betontegels van diverse afmetingen tussen 30x30 en 60x60 cm.


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.