Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
De Deluxe Design tegel is het volwassen broertje van de BASIC Design en de Modern Design. Een ding hebben al deze tuintegels gemeen: deze terrastegels hebben een modern uiterlijk. 

De Deluxe design is nog een keer extra behandeld dan de Modern Design. Dit heeft als voordeel dat de Deluxe Design erg zacht voelt aan je voeten. Ideaal voor deze zomer dus! 


Geen producten aanwezig

Verschillende maten verkrijgbaar

De Deluxe Design terras tegel is verkrijgbaar in de maat 60x60. Deze tuintegels komt uit de Design-serie. Deze Design serie bestaat ook uit de BASIC Design, een stoere 50x50 terras tegel van €14,95, en de Modern Design tuintegel. De Modern Design is er in de maat 60x60, en is vergelijkbaar met de Deluxe Design. De Modern Design voelt iets minder fijn aan de voeten, en is verkrijgbaar vanaf €16,75. 

Vandaag besteld, binnen 5 werkdagen bij jou thuis

Bestel jouw sierbestrating bij ons, en je hebt de ingredienten voor jouw nieuwe tuin binnen 5 werkdagen bij je thuis. Wij leveren alle tegels uit de design-line op weggooipallets, zodat je geen pallets hoeft te retourneren. Kies zelf jouw gewenste leverdag, en wij proberen jouw nieuwe betontegels, tuintegels of terrastegels op die dag bij jou thuis te leveren. Meer informatie over de bezorging vind je hier.


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.