Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
informatie getrommelde waalformaat Informatie
Dikformaten van Excluton zijn al jaren te vinden in de Nederlandse tuinen. Een dikformaat is vergelijkbaar met een waaltje maar is zoals de naam al zegt; ''net een stukje dikker'. Met dikker wordt bedoeld dat deze steen in plaats van 5cm breed, 7cm breed is. Deze dikformaten zijn getrommeld; dit houdt in dat de stenen een verouderd effect hebben gekregen.

Prijs waalformaatPrijsniveau
Dikformaten zijn van beton en zijn een prima alternatief voor getrommelde kleigebakken dikformaten. Omdat de grondstoffen van een betonnen dikformaat veel goedkoper zijn en de levensduur van betonnen dikformaatjes korter is dan die van kleigebakken dikformaten, zijn deze dikformaten dan ook een stuk goedkoper.

onderhoud waaltjes Groene aanslag
In de lente kun je groene aanslag en mos op dit product verwachten omdat dit product daar niet tegen behandeld is. Ook is het formaat van de stenen zodanig, dat er best veel voegen in een  vierkante meter zitten. Je kunt groene aanslag & mos gemakkelijk verwijderen met een algenverwijderaar. Een groot voordeel: een beetje mos tussen getrommelde stenen is helemaal niet erg, dit past bij de stijl van de steen. 


Geen producten aanwezig

 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.