Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Flamestone Mondo X van Excluton 

De Flamestone tegels van Excluton zijn verreweg de meest populaire tegels van dit moment. Goed schoon te houden, alg en moswerend, en een luxe design. Dit alles voor een erg scherpe prijs. Wij leveren de flamestone in alle maten en kleuren, en we adviseren je graag in onze winkel of online! De tegel heet flamestone vanwege zijn gebrande uiterlijk. Ideaal als je een beetje wil afwijken van de standaard.

Hieronder vind je alle types flamestone. Ook flamestone aanbieding tegels. Heb je vragen? Bel,chat of kom langs! We helpen je graag verder met je nieuwe terras.
 


Geen producten aanwezig

Vele maten, soorten en kleuren

De Flamestone-terrastegels van Excluton worden gemaakt op een Mondo-X machine. Dit zegt je waarschijnlijk niets. Wij van Tuintegelstunter vertellen je hier graag meer over. Een Mondo-X machine voorziet alle terrastegels van een vuilwerende coating. Dit wordt een xummum-coating genoemd. Hierdoor blijft je terras makkelijk schoon.
De kleuren Flamestone die wij leveren zijn antraciet, grijs en aubergine. De maten van Flamestone terrastegels zijn 60x60, 70x70 (NIEUW!) en 100x100. Je kunt hieruit een keuze maken, of ze juist combineren.  

Flamestone Excluton aanbieding

De flamestone tegel van Excluton is vaak in de aanbieding. Wij geven je echter direct een scherpe prijs. Wij leveren niet alleen de tegels uit, maar controleren ook regelmatig of de fabriek de tegels produceert volgens onze kwaliteitseisen. Je weet bij ons direct waar je aan toe bent. Heb je vragen dan helpen we je verder via chat, telefoon, email of in onze winkel. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt. 

 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.