Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
De getrommelde steen is steen die op machinale manier een verouderd uiterlijk heeft gekregen. Getrommelde bestrating is maatvast, waardoor de stenen mooi verwerkt kunnen worden. Het resultaat zal niet strak maar juist natuurlijk overkomen vanwege de bewerkte randen. Als je een liefhebber bent van de sfeervolle tuin, dan is een  trommelsteen dè ideale steen!

Veel soorten getrommelde bestrating

Ons assortiment getrommelde bestrating is erg groot. Zo verkopen wij van meerdere merken de overbekende waaltjes en dikformaten. Ook koppelstones, abbeystones en trommelkasseien zijn erg bekende producten. Deze producten hebben we geselecteerd op kwaliteit, zodat je zeker weet dat je goede producten ontvangt.  Je kunt direct online getrommelde bestrating bestellen en binnen 1 week laten bezorgen bij je thuis. Ook kun je deze producten bekijken in onze showtuin. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen


Direct getrommelde bestellen:


Waalformaat-Kijlstra
Waalformaat Kijlstra
Waalformaat-Excluton
Waalformaat Excluton
Dikformaat-Kijlstra
Dikformaat Kijlstra
Dikformaat-Excluton
Dikformaat Excluton
Koppelstones
Koppelstones
Abbeystones
Abbeystones
Abbeystones-Wildverband
Abbeystones Wildverb..
Kijlstra-Trommelsteen
Kijlstra Trommelsteen

Betrouwbare en kleurrijke bestrating

Trommelsteen wordt al jaren toegepast in de Nederlandse tuinen. Dit is ook niet zo gek, want de steen gaat erg lang mee! Een trommelsteen zal namelijk altijd een natuurlijk uiterlijk hebben. Het mooie van trommelsteen is dat je het in heel veel verschillende kleuren kunt bestellen. Veel gemaakte combinaties zijn bijvoorbeeld terrassen in de toscaanse kleur, en de paden in het zwart. Natuurlijk zijn er veel meer combinaties mogelijk! Wil je hier graag advies in krijgen? Wij hebben ook een aanlegservice, zij kunnen je adviseren over alle mogelijkheden. Je kunt hen bereiken via onze livechat of je kunt hier contact met ons opnemen.

Getrommelde bestrating bestellen in diverse afmetingen

Onze goedkope trommelstenen zijn in verschillende groottes te bestellen. Een populair trommelsteen formaat is 20x30 cm, maar ook een slagje groter, de 30x40 wordt veel gebruikt. Daarnaast zijn bijvoorbeeld de waalformaten en dikformaten geschikt voor paden. Voor ons maakt het niet uit, we leveren u naar wens goedkope trommelsteen van geselecteerde kwaliteit.


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.