Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Daarom Tuintegelstunter:

  Veel ervaring met keramische tuintegels
  Laagste prijs verzending - NERGENS LAGER!
  Per vrachtwagen direct aan huis geleverd
  Binnen 5-7 werkdagen geleverd
 •  
 • Hoge klanttevredenheid
 •  
 • Showtuin met veel keramische terrastegels
 •  
Keramische terrastegels zijn erg functioneel. Keramische tuintegels zijn maatvast, je krijgt er absoluut geen krassen op, ze zijn vorstbestendig, makkelijk schoon te houden, en ze worden niet glad.

Lage vochtopname

Doordat deze keramische tegels voor buiten minder dan 0,5% vocht opnemen, kunnen deze onderhoudsvriendelijke terrastegels niet groen worden, en nemen ze geen vuil op. Wijn of vet laten vallen op deze onderhoudsvrije terrastegels is absoluut geen probleem, want het trekt er toch niet in! Je kunt direct online keramische tegels voor buiten bestellen en binnen 1 week laten bezorgen bij je thuis.

Wil je ons complete assortiment keramische tuintegels bekijken?
Ga dan naar onze specialistische webwinkel voor keramische tuintegels. 

www.keramischetuintegelstore.nl 


 Kera-60x60x2-Excluton
Kera 60x60x2 Excluton


Bezig met laden...

Heel veel verschillende designs; natuursteen uiterlijk

Keramische terrastegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs. Een heel bekende keramische buitentegel is de Light Oak, een tuintegel met houtlook, die niet alleen precies op hout lijkt, maar ook zo voelt! Daarnaast zijn er ook keramische terrastegels met betonlook en een natuursteen uiterlijk verkrijgbaar.

Terras van Keramische tegels voor buiten aanleggen

Keramische tegels voor buiten zijn hooguit 2 cm dik. Dit betekent dat je ze niet zomaar in zand kunt leggen. Je kunt deze tegels alleen leggen in StabiCare. Dit is een speciaal ontwikkeld terras stabilisatiemateriaal voor keramische terrastegels, welke je per bigbag kunt bestellen. Stabicare is licht van gewicht, en zorgt direct voor een stabiele onderlaag. Meer informatie over Stabicare vind je hier. De Keramische tegels van VT-wonen zijn wel direct in het zand te leggen. Dit komt omdat de tegels een onderlaag van gaskeramiek hebben. Hierdoor zijn ze 5cm dik (en 16kg p/stuk), en mogen ze dus gewoon in zand gelegd worden.

Keramische buitentegels gerectificeerd en ongerectificeerd

Je kunt keramische buitentegels voor jouw terras bestellen met of zonder schuin randje. Gerectificeerde keramische tuintegels zijn recht afgezaagd, en een ongerecitifeerde terrastegel loopt schuin af, waardoor je een grotere voegje creëert. Keramische tegels voor buiten moet je altijd met een voeg leggen, omdat de tegels alleen maar kunnen uitzetten. Het enige voegmiddel wat hiervoor geschikt is, is de GatorSand XP. Bekijk al onze voegmiddelen hier.

Terrastegels bestellen in diverse afmetingen

Onze keramische terrastegels zijn in verschillende groottes te bestellen. Een populair keramische tuintegels formaat is 60x60 cm, maar ook een maatje groter, de 40x80 wordt veel gebruikt. Tuintegelstunter levert u naar wens scherp geprijsde buitentegels van hoge kwaliteit in diverse afmetingen tussen 47x47 en 120x40 cm.

Advies bij de juiste manier van tegels leggen

Wij vinden het belangrijk dat deze hoogwaardige tegels voor buiten op de juiste manier verwerkt worden zodat u straks optimaal kunt genieten van uw prachtige tuin of terras. Omdat we ook veel ervaring hebben met de aanleg van keramische tuintegels kunnen we u goed adviseren hoe u of uw stratenmaker/hovenier keramische terrastegels het beste kan verwerken. Wij geven graag deskundige uitleg. Neem contact met ons op: 064-3240015 of info@tuintegelstunter.nl.

Kijk voor ons gehele assortiment van keramische tuintegels op: www.keramischetuintegelstore.nl. Keramischetuintegelstore is DE site voor keramische tuintegels. Dit is een site die DE specialist is in keramische tuintegels. Omdat wij ook aanleg verzorgen weten wij alles van keramische tuintegels. Keramische tuintegelstore mag zich met recht DE specialist noemen in keramische tuintegels noemen. Voor goed advies en goede prijzen ga je naar: www.keramischetuintegelstore.nl


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.