Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Sinds de oprichting van Buitenbart leveren wij al Kijlstra producten. Dit doen we inmiddels ook al enkele jaren online, via onze webwinkel Tuintegelstunter.nl. Op deze pagina proberen we je meer informatie te geven over de producten van Kijlstra Bestrating.

Kijlstra bestrating

Kijlstra is altijd al sterk geweest in het leveren van no-nonsense bestrating. Hieronder verstaan wij de basisproducten van de tuin. Dit zijn bijvoorbeeld de Waaltjes (waalformaat), Trommelkassei, Betontegels en de Klinkers. Kijlstra bestrating is maatvast, en wordt gemaakt van goede betonmaterialen en kleurstoffen. In onze showtuin staan veel producten van Kijlstra Bestrating opgesteld. Wil je goed advies over de producten van Kijlstra, en wil je goedkoop Kijlstra bestrating kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. 

Kijlstra tegels

Kijlstra tegels zijn in een hoop verschillende soorten verkrijgbaar. Kijlstra maakt stoeptegels, betontegels en terrastegels. De betontegels van Kijlstra staan bekend om de lage prijs, de terrastegels zijn bekend om de vochtwerende hydrofoob laag. Met Kijlstra tegels kun je altijd jouw tuin naar wens inrichten.

Kijlstra Sierbestrating

Kijlstra sierbestrating is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en formaten. De Kijlstra sierbestrating staat echter bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aantal bekende voorbeelden van Kijlstra Sierbestrating zijn de Dubbelklinker, de H2O Design - terrastegels (ook met reliëf) en de Design tegel. Deze sierbestrating van Kijlstra is te bekijken in onze showtuin. Wij geven je graag goed advies!  


 


Geen producten aanwezig

 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.