Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
informatie getrommelde waalformaat Informatie
Getrommelde koppelstones van Excluton al jarenlang een bekend en erg populair product op de Nederlandse bestratingsmarkt. Koppelstones zijn verkrijgbaar in drie maten; 10x10x6, 14x14x6 en 21x14x6. Dit product is getrommeld. Dit houdt in dat de hoeken en randen bewerkt zijn om zo een natuurlijk uiterlijk aan de steen te geven.

Prijs waalformaatPrijsniveau
Het prijsniveau van de Koppelstones ligt niet hoog. Je bent voor maximaal €16,50 per vierkante meter klaar, en hebt daarmee een kleurrijke steen in je tuin liggen. De reden dat de prijs van dit product niet hoog is, is dat het product uit beton met een kleurstof bestaat. De steen zal in de loop der tijd wel een ietwat vale kleur krijgen, maar daar is de prijs ook naar. Kortom; een kleurrijke siersteen voor weinig geld. 

zomer terras steenLekker buiten zitten
De koppelstones hebben een egaal oppervlak, dit zorgt ervoor dat je met tuinmeubilailr, zonder wippen op dit terras kunt zitten. Als je gaat BBQ'en moet je er wel rekening mee houden dat je geen vet morst. De koppelstone is namelijk niet behandeld tegen vetopname, en je kunt dus vlekken veroorzaken. Maar vlekken zijn natuurlijk gewoon te voorkomen door niks te morsen!


Geen producten aanwezig

 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.