Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
De oprit bestraten. Welke tegels of stenen heb je dan nodig? Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Wanneer je jouw oprit wilt bestraten zijn niet alle producten geschikt. Dit komt omdat de stenen of tegels geschikt moeten zijn voor het gewicht van jouw auto. Belangrijk bij het kiezen van een opritsteen is dus de draagkracht en de breukkans van de tegels of stenen. Omdat dit best lastig is, hebben wij dit voor je uitgezocht. Wij zijn immers al jarenlang bestratingsspecialisten.

Opritstenen, tegels voor de oprit, klinkers.. Er zijn veel verschillende soorten opritsteen. Natuurlijk hebben we bij elke steen duidelijk uitgelegd wat de eigenschappen zijn, maar het kan voorkomen dat je hier vragen over hebt. Je kunt ons daarvoor bellen of mailen maar je kunt de producten ook in onze showtuin bekijken. 


Betonklinkers
Betonklinkers
Oprit-steen-Langwerpig-Excluton
Oprit-steen Langwerp..

Oprit bestraten : kosten & tips

Ga je zelf je oprit aanleggen, of wil je dit door ons laten doen? We helpen je graag met uitleg en voorbeelden. Ons aanlegteam kan je oprit bestraten en we kunnen je hier een prijs voor geven. Ook kunnen we tips geven wanneer je het zelf wilt doen. Neem contact met ons op voor informatie over het bestraten van je oprit!


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.