Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Opritsteen voor een mooie oprit

Wanneer je echt een mooie oprit wilt, en geen saaie klinkers op je oprit dan hebben wij de Opritsteen van Excluton. De Oprit-steen is een banenverband van 8cm dik, bestaande uit 4 verschillende formaten. Hierdoor wordt je oprit veel speelser dan wanneer je gebruik maakt van de saaie klinkers. De oprit-steen heeft geen facetrandje, je oprit wordt dus strakker. De oprit-steen van Excluton is verkrijgbaar in de 4 onderstaande kleuren. Ben je benieuwd of de oprit-steen geschikt is voor jouw oprit? We helpen je graag verder met vragen in onze showtuin of via de telefoon of chat.  


Geen producten aanwezig

Oprit-steen van Excluton design

De oprit-steen van Excluton is een design banenverband. Door de 4 unieke kleuren heb je altijd een mooiere oprit steen dan je buren. De Oprit-steen van Excluton is behandeld met een impregnant waardoor de steen makkelijker schoon te houden is en mooi kan blijven. De steen is strak afgewerkt en is hierdoor onderhoudsvriendelijker in de voegen. 

Vier verschillende kleuren oprit-steen Excluton

Excluton heeft de oprit-steen uitgebracht in vier kleuren. Deze kleuren zijn Icey Blue, Indian Summer, Desert Brown en Imperial Black. De Icey blue oprit steen wordt heel veel verkocht, maar Excluton heeft afgelopen jaren ook heel veel de Imperial Black oprit steen uitgeleverd. Deze twee kleuren zijn verreweg het populairst als het om de oprit-steen van Excluton gaat. 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.