Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Optimum terrastegels met industrieel uiterlijk

De optimum tegel van Excluton is een mooie terrastegel met een industrieel uiterlijk. Wanneer je besluit om een Industriele sfeer in je tuin te creeren dan is deze tuintegel van Excluton echt onmisbaar in je tuin. De tegel is onderhoudsvriendelijk door zijn toplaag. Wil je een onderhoudsvriendelijke industriele terrastegel dan is de Optimum Tuintegel van Excluton de perfecte tegel voor jouw tuin. De optimum tegel is verkrijgbaar in de Excluton kleuren Graphit, Silver en Magniet. Hieronder kun je de optimum tegel van Excluton verder bekijken. 


Optimum-Liscio
Optimum Liscio
Optimum-Sabbia
Optimum Sabbia
Optimum-Fiammato
Optimum Fiammato
Optimum-Ardesia
Optimum Ardesia

Optimum tegel Excluton in 70x70 en 60x60

De Optimum tegel wordt gemaakt door de Nederlandse siertegelfabrikant Excluton. In de fabrieken van Excluton in Waalwijk en Druten wordt sinds 2015 de optimum tuintegel 60x60 gemaakt. In 2016 is hier de optimum tegel 70x70 bijgekomen. De terrastegel optimum is dus in meerdere maten verkrijgbaar. Voor advies over het juiste formaat voor jouw tuin kun je ons het beste bellen, mailen of chatten. Wij helpen je heel graag verder met je vraag. Omdat wij zelf ook een aanlegteam hebben kunnen we je vanuit onze ervaring goed adviseren. 

Optimum tegel van Excluton scherp geprijsd

De optimum tegel van Excluton is een scherp geprijsde terrastegel. Omdat Tuintegelstunter veel Optimum tegels verkoopt, kunnen wij deze terrastegel voor scherpe prijzen aanbieden. De terrastegel optimum wordt het meest verkocht in de kleur magniet, maar ook in de andere kleuren is de optimum terrastegel erg populair. 

Excluton optimum en Tuintegelstunter

De Excluton optimum tuintegel is te vinden in onze showtuin in IJsselmuiden. In deze winkel kunnen we je alle varianten van de Optimum tegel laten zien. Excluton heeft besloten om de tegels in onze winkel te tentoonstellen omdat wij goed advies over de Excluton Optimum tegels kunnen geven. Of je nu een optimum 60x60 of 70x70 tuintegel wilt, wij kunnen je adviseren of deze tuintegel bij jouw tuin past. 

Optimum terrastegel zonder facet 

De optimum tegel van Excluton wordt niet uitgerust met een facet. Dit wil zeggen dat de tegel rechte hoeken heeft waardoor ze dicht tegen elkaar aan gelegd kunnen worden. Hierdoor krijg je hele kleine kieren tussen je tegels, waardoor onkruid minder kans krijgt. Daarnaast is de optimum terrastegel behandeld met een impregnantcoating waardoor de tegel bij vuil makkelijker schoon te maken is. 

 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.