Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Patio tegels Kijlstra 

Patio tegels van Kijlstra voor een goede prijs mét goed advies. Welkom bij tuintegelstunter. De Patio tegels en wildverband van Kijlstra zijn nieuw in 2016. De tegels zijn geimpregneerd en gecoat. Hierdoor zijn ze onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn ze in veel mooie kleuren verkrijgbaar. Ben je benieuwd hoe de tegels zijn? Kom ze bekijken in onze Showtuin in IJsselmuiden. Heb je vragen dan staan wij online en in onze winkel voor je klaar met persoonlijke service en eerlijk advies!


Geen producten aanwezig

patio terrastegel kijlstra goedkoop

De patio tegels van Kijlstra zijn bij tuintegelstunter scherp geprijsd. Omdat wij in onze showtuin de kosten zo laag mogelijk houden, zonder tierelantijnen maar wel opgeruimd en overzichtelijk, kunnen wij de patio tuintegels van Kijlstra goedkoop aanbieden. 

Veel verschillende kleuren. Patio: een rijk kleurenpalet

De Patio terrastegels en wildverband van Kijlstra bestrating zijn in een aantal enorm mooie kleuren verkrijgbaar. Dit zijn de Notte Naturelle, Lava Grigio, Sole, Grigio Camello, Maronne Viola en Triocolore. We laten deze prachtige kleuren graag aan je zien op onze webwinkel, maar het liefst laten we ze aan je zien in onze showtuin. Daar kun je echt ervaren hoe prachtig de kleuren uit de nieuwe patio-serie van Kijlstra zijn. 

Patio Kijlstra goedkoop

De Patio tegel van Kijlstra wordt niet alleen goedkoop door ons aangeboden, wij geven er ook goed advies en volle service bij. Wil je geen spijt hebben van je aankoop, laat je dan door ons adviseren. Wij vertellen je eerlijk wat de verschillen tussen tegels zijn, en helpen je met het vergelijken met alternatieven. Op deze manier kun je uiteindelijk de beste keus maken. Je kunt je geld immers maar één keer besteden. En dat snappen wij. 

 

 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.