Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Plage tegels van Excluton

Wil je de sfeer van zuidelijke boulevards in jouw tuin? Stop dan met zoeken. Maak kennis met de Plage 70x70 tegels van Excluton. Verkrijgbaar in de onderstaande varianten, gebaseerd op een oud recept. Exclusieve uitgewassen tegels, tijdloos, prachtig én natuurlijk.
Bekijk hieronder alle varianten van de Plage 70x70 tegel van Excluton.

 Geen producten aanwezig

Plage 70x70 tuintegels van Excluton; Oud recept in een nieuw jasje

De Plage 70x70 tegels zijn gebaseerd op het oude welbekende recept van de Nederlandse Grindtegels. Kleurvaste soorten grind, gemengd in een bed van betoncement. De Plage tegels zijn naast dit recept nog eens extra bewerkt. De tegels zijn strak te leggen, en de soorten grind zijn secuurder uitgekozen. Echt een lust voor het oog!

Trendy in 2017 ; The Seventies zijn terug!

Alle bekende interieurbeurzen over de hele wereld lieten eind 2016 eenzelfde trend zien; terugkomst van de seventies. Meer gebruik van natuurlijke materialen, maar dan wel afgewerkt met het niveau van 2017. Daarnaast een prachtige tegel voor een tuin waarin natuurlijke effecten de overhand mogen hebben. Ben je dus liefhebber van de zuidelijke tuin? Dan is deze tegel ideaal!

Plage tegels live bekijken

De Plage 70x70 terrastegels van Excluton live bekijken en voelen? Bezoek onze Outdoor Store in IJsselmuiden. Met meer dan 4000 soorten tegels, vind je bij ons altijd de juiste. Wij helpen je met persoonlijk en eerlijk advies.
Gratis parkeren, scherpe prijzen, live ontdekken, en showtuinen voor inspiratie. Kom langs aan de Spoordwarsstraat 27 in IJsselmuiden. We zijn doordeweeks geopend van 8 tot 8, op zaterdag van 8 tot 4.


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.