Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Straksteen, ook wel strakke bestrating genoemd, is bestrating van stenen of tegels die je strak tegen elkaar aan kunt leggen en meestal een vlakke bovenlaag hebben.

Goedkope strakke steen van goede kwaliteit

Wij verkopen een heleboel verschillende soorten straksteen. De prijsklasse van straksteen ligt ongeveer tussen de €9,- en €17,-  Wij leveren straksteen van verschillende fabrikanten en hebben de producten speciaal voor jou geselecteerd op kwaliteit.

Direct strakke stenen en tegels bestellen:
 


Plaza-tegels-MBI
Plaza tegels MBI
Puras-Strak-Excluton
Puras Strak Excluton
Straksteen-Kijlstra
Straksteen Kijlstra
Wildverband-straksteen
Wildverband straksteen
Terras-steen-20x30x4-Excluton
Terras-steen 20x30x4..
Terrasverband-4cm
Terrasverband 4cm

 Kenmerken van strakke bestrating

De naden tussen de verschillende tegels en stenen zijn erg klein. Hierdoor komt er een terras of pad zonder veel oneffenheden tot stand. Er zijn een heleboel legpatronen waarin je straksteen kunt leggen. Zo kun je kiezen voor het maken van een wildverband, door verschillende maten te gebruiken. Maar ook een strak gelegd pad, met stenen in dezelfde maat, is erg mooi. Voor strakke stenen of tegels met een bewerkte bovenlaag kijkt u bij onze goedkope siertegels.

Minifacet en geen afstandhouder

Tegenwoordig wordt bijna alle straksteen (behalve puras) standaard gemaakt met een heel klein minifacet. Dit facet is een schuin randje van ongeveer 2millimeter aan de toplaag van de tegel. Dit wordt bewust gedaan om kleine beschadigingen die tijdens het aanleggen kunnen ontstaan, bijna niet te laten opvallen. Onze strakke bestrating bevat geen afstandhouders, dit zorgt ervoor dat de straksteen nagenoeg naadloos kan worden gelegd. Zo krijgt onkruid minder kans om tussen de strakke tuinsteen door te komen.

Straksteen bestellen in diverse soorten en maten

Onze assortiment strakstenen is erg uitgebreid. Zo verkopen wij naast de standaard strakstenen van Kijlstra en Excluton, ook meerdere soorten. Ook verkopen wij een aantal wildverbanden waarvan Het Terrasverband 4cm de populairste is. Ook 60x60 strakke terras tegels verkopen wij voor hele scherpe prijzen.  


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.