Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
De Xtra terrastegels van Excluton zijn al jarenlang een bekend beeld bij veel Nederlandse architecten. Tenminste dat zou je denken als je ze bekijkt. Ze lijken namelijk erg veel op de Oud Hollandse tegels, en worden hier dan ook vaak mee verward. Het grote verschil tussen allebei is dat de Xtra tegels worden gecoat. Hierdoor hebben ze hetzelfde uiterlijk, maar zijn ze minder vatbaar voor vocht. Daarom zijn ze enorm makkelijk schoon te maken.


Geen producten aanwezig

Schellevis Oud Holland Uiterlijk

De Xtra-terrastegels van Excluton lijken heel veel op de Oud Hollandse tegels van Schellevis Het verschil met de Xtrategels zit puur in de gecoate toplaag. Dit verschil zie je nauwelijks, maar je merkt dit wel tijdens het schoonmaken van jouw terras. De gecoate toplaag van de Xtra Excluton tegel is fraai ruw afgewerkt, zodat het Oud Hollandse uiterlijk bewaard blijft. Als je heel duidelijk het verschilt wilt ervaren, kom dan de Xtra en de Oud Hollandse tegel vergelijken in onze showtuin! Je kunt langskomen tijdens onze openingstijden maar het is makkelijker om van te voren een afspraak te maken. Dan kunnen we je alle verschillen laten zien.

 Xtra tegels van Excluton bij de bestratingsmarkt van Nederland

Tuintegelstunter.nl is de bestratingsmarkt van Nederland als het om Xtra Tegels van Excluotn gaat. Wij leveren op jaarbasis de meeste Xtra tegels van Nederland. Dit heeft te maken met het advies wat we je kunnen geven. Omdat we in de Showtuin heel duidelijk de verschillen aan je presenteren kun je een duidelijke keuze maken. Veel architecten maken ook dankbaar gebruik van deze mogelijkheid.

Verschillende kleuren Xtra terrastegels

De Xtra tegel van Excluton is verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Grijs en Antraciet genuanceerd. Dit zijn verreweg de meest populaire kleuren die in projecten gebruikt worden. Wij laten de kleuren zien in onze showtuin en nodigen je graag uit. 

 


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.